divendres, de setembre 08, 2006

Casting Buñuel a la Roca Alta. Vilanova de Meià


Per sol·licitud de l’Indi rescato una antiga topo a la que tinc un carinyo especial.
No us perdeu els caretos de la ilustració, (de la peli Viridiana) i també adjunto algunes fotos que he rescatat de l’obertura.
Si us va l’equipament aventurer i us moveu be en el 6b/c, us la recomano, es 5 estrelles. Després d’acabada l’he repetit en 3 ocasions i cada cop he flipat mes.
Es spits a les tirades els vam afegir a posteriori, protegint millor algun pas expo. Tot i això te fama de cutre (immerescuda) ja que està molt equipada amb ferros variats i els que l’han repetit els ha agradat molt i no s’han queixat pas en aquest sentit.
Aquesta tàpia es molt resultona i ha donat altres joies obertes per baix en línies que semblen impossibls i on acaba predominant el lliure, com “Intifada”, “Turpial”, “Lolita la mimosa”, “Patas kagás”, “Albert Andreu” ...



La "Belle de jour"




Obrint la preciosa bavaresa crocant del L3. Roca curiosament sólida



Última jornada d'obertura. Repetint el L1 per anar a buscar la corda fixada al L3








6 comentaris:

Mohawk ha dit...

Piju!!! Quina por....que és això d'una preciosa bavaresa crocant?

Piju ha dit...

Hauràs d’anar-hi per descobrir-ho!
Bloggers, necessito ajuda: perquè en aquest post no es poden obrir les fotos i les ressenyes?. Les he carregat igual que altres cops...

Anònim ha dit...

hola piju, jo no entenc gaire de bloggers pero crec que es algo d'un limitador de caràcters o algo aixi perque l'adreça s'ha tallat. És com en el blog de l'Oriol. Això ho fan perq no vingui algú i et trenqui el disseny amb una frase sense espais

A la ressenya li falta aquest tros: Fuel%20%282%29.jpg

Piju ha dit...

Ei gràcies! ja està sol.lucionat. Aquest tros que dius ja hi era, però m'has donat la idea. Crec que el problema es que al nom dels documents hi havia una "enye" (Buñuel) i això donava error!.

KALAMONTSE ha dit...

via repetida el mes de març 2011:

itinerari sinuós sobre una roca que mai acaba de ser del tot bona ni del tot dolenta (millor als dos darrers llargs...) sempre vertical, com s'estila al sector!

segon llarg el més difícil, el L-3 molt bonic (6c suavesito...i no és que sigui modest, que estic més fluix que la casa del primer porquet!)

sicerament, no sabia que molts dels claus eren casolans amb un forat molt petit per encavir el mosquetó, doncs estan ocupats per cordinos rònecs que, d'haver-me informat millor, m'hagués molat tallar-los tots i posarlos al dia amb cordinets nous llempants i ben bonics!

per a mi la via ni fu ni fa sense desmereixer el merit que té enfilar-se per baix en un lloc com aquest!!!

si algú la repeteix deixeu els cordinos al de segon i canvieu-los!!! (sobretot el L-2)

Piju ha dit...

Hola Ricard!

fei temps que no ens llegiem

gràcies x comentari!

salut i tàpia