diumenge, d’agost 22, 2010

Toni Comerma a la N. d'Agulles, intent en lliure

La topo original no te cap tipus d’interès, però ens havien dit que la via sortia mes o menys en lliure i que l’equipament era generós, així que aquest mati, buscant l’ombra amb el Pastes, li hem anat a fer un “pegue” ràpid a vista.

No li hem pogut pintar el rotpunkt. Algú sap si s’ha fet?

Hi han petits trams que ens hem hagut de penjar i ens han semblat molt durs, a mes, la via no està gens marcada i la roca es realment cutre en general. En l’últim llarg tampoc ha sortit net, m’han petat fins a cinc cantos amb dos caigudes, però al final l’he fet en lliure.

En definitiva, bona via per tibar-li en lliure a la cara nord, llargs mantinguts, però només recomanable si tens “feeling” amb la roca dolenta.



topo original "tunejada" de www.montserratclimbing.com



LL1, guapo i curiós




LL2, no feu cas de la foto, es impossible en lliure






LL3







LL4, bo i mes assequible a vista



Al crux del LL5

4 comentaris:

LES PAUL ha dit...

El primer llarg es veu molt trencat, millora a mida que pujes tipus nord de Montserrat o "no te fies"? Tot són bolts o hi han seccions pitonades? Horari per a mortals normals?salut, roca i r&r

Piju ha dit...

Hola Les Paul,

No, la veritat es que no millora.
El primer llarg es roca crosta, pero ja veus de que mola i de que no mola tibar-li. De fet, podia haver apurat algun pas mes al final de la tirada, però em vaig tallar de tibar-li de la part de dalt d’una llastra i tirar-la tota aball
A partir del sostre, la roca ja passa a gris, amb aspecte de bona, però qualsevol còdol pot petar en qualsevol moment... i per mi es pitjor, ja que no saps mai quin aguantarà i quin no.

Això si, equipament molt abundant, alterna burins i spits al primer llarg, i spits i parabolt M8 i M10 a la resta.

Nosaltres vam tardar aproximadament 4h30’ cotxe-cotxe, escalant amb calma per apurar en lliure, però a vista, sense entretenir-se a repetir cap tirada.

friquifree ha dit...

Pep ha dit:
Hola Piju, m´agrada que la gent apreti a morir.Desprès d´obri´-la un dia fent la primera mes lleugers de material,la resenya queda així.
L1.6c+/7a iA1(3)
L2.A3e
L3.A1 i 6a
L4.7a+/b
L5.7a
Si algun dia es llibera la placa del tercer llarg tenen la convidada pagada.

Piju ha dit...

Ei Pep,, felicitats oer la feina!
en lliure ens va semblar una via ben interessant.
Realmnet el LL3 queda dur, no se que pot sortir, però cal temps i paciència, que jo no tinc, a veure qui li el treu.
El LL4 no es mes de 7a, de veritat.
Salut!