dilluns, de febrer 21, 2011

Collegats. Tubabu,7a+,200m + Cafetera, 6c+,100m

Diumenge toca "paret"amb el Pastes i ens posem d’acord desseguida...directes a la nova via del Ganxets a Collegats: la “TUBABU MUSUNGU”, 7a+, 200m
Via molt bona, majoritàriament per placa amb conglomerat excel.lent, però com que sempre hi ha aire entre les xapes i no està gaire tocada, escalem finet per minimitzar les possibilitats que peti res.

La graduació: ni paternalista, ni filial….ens va semblar perfecte i ben obligadeta....tot plegat, la dosi ideal per gaudir-la!


De material si que en vam estalviar força: passem amb aliens verd, groc, vermell i carbassa i camalots 0.75, 1, 2 (El 3 el vaig posar un cop però era prescindible. El C4 no el vam ni agafar. Els tascons no calen.).


Amb corda simple es va be, però cal baixar per la ferrada, que segurament es mes ràpid.


A l’hivern cal començar ben d’hora i anar per feina, ja que el sol s’amaga ràpid


Ull a la R2, la tendència es anar a parar a la Sang de Crack, mentre la Tubabu queda a l’esquerra.


El LL4 es l'estrella: bombo amb forats bons però amagats al crux, cal aguantar per seleccionar-los i segona part de placa finíssima amb micro-merlets. Per sort em toca de segon i puc apuntar-me el rot-punkt.


En Josep al LL4ATENCIÓ PREGUNTA: Algú ha fet o te info de la via MAIA, 7b, a l’esquerra de la Pitufos?Per rematar el dia, fem una altra viot molt recomanable:


Via CAFETERA a l’Agulla del Trident, 6c+, 100m


Súper-equipada i de gran ambient, per gaudir sense compromís d’autèntiques patates “rigleres” al solet. Totes les tirades valen la pena, sobretot si rematem la jugada pel últim llarg de BULL LA SANG, que travessa el sostre.


Es baixa ràpid caminant cap a la dreta a buscar una canal amb cordes fixes.topo modificada de onaclimb.com, ara www.lanochedelloro.com

aprofitant per fer estiraments

2 comentaris:

albertganxets ha dit...

carai no en deixeu una pendent,
cosa que em satisfà enormement...
gràcies pels comentaris.
MATERIAL: apuntem el que nantros fem servir a les apertures i que entra. Com que aneu forts, sempre us en sobra!

La maia la vam intentar amb el kletterer fins que ens va ploure ara fa un parell d'anys. Primer llarg, aquí sí que NO US DEIXEU el camalot nº4 (dels ANTICS perquè el nou balla com una baldufa, i millor dos o un 4.5 ). El 7b és concentrat i graduació dura dura. El llarg següent, boníssim.

Piju ha dit...

Ei jefe!

mercès per la info de la Maia, m'ha entrat el cuquet de Collegats!

lo del material: tranquil, ja se sap que poseu el de la obertura, (no es el mateix anar a caçar una xapa, que anar a-veure-on-em-pararé-per-intentar-posar-algo.

Som els repetidors els que anem afinant el tema, igual que els graus.

Tot i això, lo que expliquem naltros que ningú s'ho agafi massa en serio, je, je...

Apa! endavant amb les oberures (humanes, eh!...que això del "momento mori"...ufff!