dilluns, de maig 23, 2011

nova via a La Piula: GRACELAND, 6c/7a, 18m






Nova via que he acabat d'equipar a l’ombra de la Piula:





GRACELAND, 6c+/7a, 18m (set cintes+R, parabolts M10 inox)











Ja són 7 vies de seté grau al sub-sector a la dreta de la ferrada, un oasi a l’ombra dins la cara sud.









topo de l'antiga onaclimb.com...ara www.lanochedelloro.com

En homenatge al legendari àlbum del 1986 d'en Paul Simon,



GRACELAND





Disc seminal de la fusió pop-rock amb músiques d’arrel, en aquest cas, sud-africanes...






A continuació, uns talls del concert a Zimbabwe... dedicats als "votants del Sr. Anglada i Sr Garcia-Albiol".




































11 comentaris:

uri ha dit...

felicitats x la via....i tb per saber trobar un trosset verge aprop del cotxe...ja va costant...

Heu probat l'Ae de l'indi de l'esquerre del sector esquerre??..... a dalt hi ha una corda fixa vella i un projecte encara, no???

Piju ha dit...

no, encara no l'he probada, es la última que hem queda de La Piula, hem van dir que s'acostava mes al 7c+ que al 7b+...m'espero a veure si l'acaben fins dalt...

TRanki ha dit...

Ei piju, que creia que t'agradava l'ELVIS, per un moment en llegir el nom je quedat descolocat!! heheh! ( i amb tot respecte pel REY eh?)

Salut i gracies per no parar!!!

Piju ha dit...

Home, tampoc ho descartis...mil vegades "El Rey" abans que qualsevol tonteria popy tipus "disco grande"

robert ha dit...

Felicitats per la via Piju, aquest matí l'he repetit i és bastant curiosa. Primer amb el tram de roca pakinoski on cal vigilar per no derrapar i després amb l'arribada a la reunió amb ambientasso.. El grau proposat hem sembla correcta. El projecte de l'esperó de la dreta suposo que també deu ser teu, fa bona pinta.

En quan a L'Evaristo, aquesta referència que t'ha dit que s'acosta més al 7c+ que al 7b+ l'ha fet? O coneixes d'algú que l'hagi fet? Podria quadrar amb 7c+ però a la primera xapa hi ha un bloc molt contudent, d'aquells d'especialistes en bloc que no són assiduos del lugar. Ara que dieu que era una via d'Ae hem quadra la distància entre asseguranes. Potser es podria modificar l'emplaçament d'alguna xapa per escalar millor la via.

Jo també esperava com tú a que s'acabessin les obres per provar-la però també m'he quedat sense setens a la zona i li he donat uns tientos. Que ja fa 2 anys que està la corda penjada i no sembla que hi treballi ningú i d'acabar-se podria sortir un via molt bona. Saps de qui és la prolongació? I del projecte que queda a la seva esquerra en saps alguna cosa? També fa bona pinta i segur que ens amplia la oferta setens del sector.
Vinga doncs, força piula!

Piju ha dit...

hola crack!

mira, no es la millor, però valia la pena aprofitar aquest panyet a l'ombreta...
es podia fer una entrada directa, però calia serrar la placa de ferro i sortia molt dura respecte la resta de la via, al final vaig fer l'entrada suau, que queda mes homogènia.

els espàrrecs de l'esperò just a l'esquerra de la Kbrasaki deuen ser del Boter... llàstima de línia! però queda massa aprop de la Kabrasaki, que ja es molt bona, i si s'hi poséssin xapes s'espatllaria tot.

Jo tinc mirada la placa desplomada de l'esquerra, entre la meva i l'esperó, però caldria tallar tots els espàrrecs...uff, una feina poc agraida!

La Evaristo, 7b+/c/+..es del Joan Vidal "Indi", ell sabrà com està el projecte d'allargament, si necessite "l'emilio", te'l passo

salut!

robert ha dit...

Pues pasa'm l'emilio del Joan Vidal que li preguntaré com està aquest tema. Me'l pos enviar al meu mail robim0@terra.es

No coneixes de cap encadenador de l'Evaristo?

La veritat és que l'esperó de la dreta de la graceland l'he vist molt a tocar de la kabrasaki però feia bona pinta. Avia'm si t'animes amb la placa desplomada, de vegades si el forat és prou llarg amb un martellaso ja enfonses el parabolt, i no cal serrar-lo

uri ha dit...

ewi hola!!!!

aquest matí nosaltres tb hem fet la Graceland,,,, molt maca....i mira que de sota no ho semblava!!

Tema grau...no sé....però al principi s'ha de tenir bon ull i les gomes calentes.........m'ha agradat més que d'altres del sector!

Referent a la evaristo, jo tb me l'he mirat molts cops i molaria acabar-la...a veuer si us hi animeu!!, no crec que hi hagi cap problema si fa 2 anys que està abandonada.....

tema xapes, tot i treient-ne alguna de l'ae no sé si estaran gaire a puesto...nusé......sobregustos...

salut

Piju ha dit...

ei, doncs que be...me n'alegro que almenys deixi bon gustet de boca!
mercès pels comentaris!

Anònim ha dit...

Per cert, igual estic equicocat , però m'ha semblat que els parabolts de la R són inox mesclats amb cadena i mallons d'acer no inox????? no reaccionaran????


uri

Piju ha dit...

hola Uri,

parabolts, xapes i cadena son tot inox

Els dos maillons que pengen son d'acer, aquí si que hi pot haver corrosió galvànica, però la superfície de contacte es molt petita...caldrà veure com evoluciona, però diria que un cop passivat el maillón, es conservarà be... i si no, a canviar-los, ja ho controlaré


salut