diumenge, de juny 08, 2014

Terra Lliure, Pedraforca. 225m, 7a

Bona via i bon desig: lliures de polítics que no ens respecten,  anti-demòcrates que no deixen votar, de reietons vividors i principets aprofitats.

La via homònima de la sud del “Pedra” ens va agradar molt:  els autors van tenir bon gust obrint per l’espai que quedava en aquest pany de paret i sanejant-la per gaudir.


Topo dels autors

Algun comentari:

-Millor anar doble corda. Afegir alien blau i carbassa.

-Al primer llarg no hi ha el pitó que marca la ressenya.

-Al segon llarg també n’han desaparegut un parell a l'últim tram. De totes formes amb el material ressenyat es protegeix perfecte i es passa  sense problema.

-Al penúltim llarg es xapen 2 burins  de la via del "Hereje" abans d’entrar a R que no estan ressenyats. Aquesta tirada està pràcticament equipada i només vam posar un alien blau i un carbassa.

-Els graus també ens van semblar correctes i va sortir en lliure, tot i que sense rotpunkt personal, ja que hem vaig haver d’agafar in extremis a una cinta al patinar-me un peu.


Un bombonet mes que tenim al país gràcies a aquests incansables “currantes” de la vertical.


Al 6c



Al 7a 

4 comentaris:

nenivan ha dit...

efectivament, al segon llarg hi falta, que jo sapiga, almeny un pito. Mentre estavem a l'espero barrufets hi havia uns companys de sabadell que la feien i se'ls hi va arrencar un dels que hi havia (amb la consequent volada de mes de quinze metres).
No és que els robin, és que cauen.
Saludus

Piju ha dit...

mercès per la info.
Doncs es passa sense problema amb friends als forats que queden a caldo, pel que veig, millor que els pitons....
salut

Anònim ha dit...

Em va semblar una via molt xula, mostrant que s'hagués pogut donar temps a la pedra per a quedar menys plena de ferralla... en fi, enhorabona a vosaltres i als que se la van currar! Gràcies
Per mi, el 7a era duríssim...!


Adrià

Anònim ha dit...

Tot i no acabar la via (al 7a ja no teníem ganes de patir més, i el primer pitó es movia jeje), volia comentar que al 6c hi ha passos de més de 6a obligat, potser de 6b molt tranquil·lament.

Si es va en artifo al llarg de 6c s'ha de portar ganxo i pot ser útil repetir algun friend mitjà.

Tot i així, és una línia brutal, llàstima de no estar a l'altura!

Jordi Casas