dijous, d’agost 10, 2006

via FELA Ransome KUTI al Coscollet

Us presento una nova via que vaig obrir amb el Miguelón davant del Coscollet i que encara no s’ha publicat. Està dedicada al rei de l’afro-beat, el gran FELA KUTI.

La línia la va descobrir el Miquel i va resultar molt espectacular, montrebeiana, sempre en lliure molt tieso i mantingut i hi ha quedat el mínim material posat per poder-la fer sense martell. Hi ha trams obligats de 6c sobre roca dolenta, sobretot en les tirades L2 i L4 que va obrir el Miquel. És orientació S-S.O. de manera que es per a l’hivern. La topo es del Miquel i amb els graus força ajustats com es habitual.
En definitiva un aventura gratificant però cal anar-hi amb ganes de descarregar adrenalina. Si algú hi te interès li envio l’aproximació i el descens que són una mica complicats.

3 comentaris:

Mohawk ha dit...

Home!! no podia faltar el senyor Piju en el món bloggero!! Un altre crack amb blog!

Felicitats i ja li anirem fent una visiteta de quan en quan...a veure si veiem alguna foto d'aquesta parelleta de bessons ;)

A tibar-li artista!!

Anònim ha dit...

Guapo el blog, ja seguirem la actualitat de les teves propostes.
Quin respecte que fa aquesta via ! Quan sigui una clàsica o estem més forts ja li anirem afer un tast, mentres, segurem entrenant i escalant per apaciguar la bestia que tenim a dintre.

ramon xuli ha dit...

hola piju! fa una bona estona que estic miran el bloc,felicitats per la feina feta i anims per anar mantenin aquet nivell tan alt...tan de tecnica com il-lusió.A veura si un dia ens veiem i em pases algues diapos o fotos.Recors a Marian,espero que els nens no et donguin molta guerra i menjin i dormin be.Recors al altre "fiera"en josep.Que vagi be.