dilluns, d’abril 12, 2010

LES NOVES DE LA PIULA (II)

Nova visita a les noves de La Piula, amb la Marian, així que vam poder catar els sisens i de pas apuntar-me el 7b que em va quedar pendent de l'anterior visita

També faig el rotpunkt a Botiflers 7a+, ja que l'altre dia la vaig encadenar sortint de la reprisa i no era "oficial"

En el sector Barretina fem les tres centrals, que ens semblen les mes interessants.

Son vies de placa montserratina, llargues i mantingudes en el seu grau i ens van semblar molt bones:

La del mig, PARIPÉ, 6b+, es el que a primera vista sembla millor. Així es confirma ja que es l’única que te alguna marca de repetició.

Tan la de la seva dreta LA FI D’EN CAGALASTICS (6B+) com la de l’esquerra FASTIC DE GALL D’INDI (6C) són igual de bones, però aquestes no estan gens tocades, cal anar totalment a vista i seleccionar la roca no fos cas que petés alguna cosa. Hi ha alguna llastra que millor tractar amb carinyo...ull a l’assegurador.


Passem al sector Carota:

Fem el 6c , PEP MACHINE, bon esperó desplomat d'estil "riglero", però amb tram sorrenc on cal tibar amb carinyo de les "patates".

Aprofito per encadenar el 7b que tenia pendent del costat, MARIO CONDE PLAYA, avui no peta res i surt a la primera. Via de bloc, nomès interessant com a complement de l'altre seté del costat .

Ull als turmells en la 3ª xapa, depenent de la seqüència que trieu, hi ha vol rasant...

La PAJARRACA, 6b+, també està força i es interessant per acabar fent tot el subsector

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ei.

em sembla que les marques del 6b+ eren de feia 20minuts. Nosaltres tb la varem fer per escalfar el diumenge i després vem tirar cap a l'ombra...les llastres fan molta por, cauran un dia o altre segur!!quasi millor ni tocarles..

Piju ha dit...

Ei!
doncs si, era el diumenge a la tarda, sentia gent a l’esquerra de la ferrata, però ni us veiem.
Primer de tot, perdoneu pel concert que us va donar el gos…encara es un cadell i no està massa “centrat” (en part per mimetisme amb el seu amo) ...em va saber greu!

Ja em va estranyar aquelles marques en una sola via...
En aquest 6b+, però, la llastra em va semblar sòlida.
A les vies de l’esquerra i dreta, hi ha alguna llasta mes petites però es veuen mes soltes i alguna està resikada i cal tibar-li... suposo que amb compte no ha de passar res, però millor no fer el “Conan”.

Salutacions

Fernando ha dit...

Hola,
Creo que he convencido a alguien para acercarme a La Piula el jueves tarde; Me podrías decir como estamos de sol/sombra. Yo estuve hace tiempo pero tuvimos un día tapado y no me ubico. La idea es que el pruebe el 7c, yo con el 7a+ (antes 7b) me conformo.
S2

Piju ha dit...

Buenas Fernando,

Por la mañana sombra en todo el sector, incluidas las nuevas.

Al mediodía ya empieza a darle el sol a las nuevas

Las 6 vias que quedan justo a la derecha de la ferrata se mantienen a la sombra todo el día

Las de la izquierda de la ferrata pillan sol entrada ya la tarde (el 7c mas rápido, ya que es el mas alto), aunque el pie de vía se mantiene a la sombra de los árboles.

Suerte!

Fernando ha dit...

Gracias