dimecres, de setembre 15, 2010

GASTON VA BUFAT, però no li treuen punts

Bufat no, només amb una lleugera resaca, decideixo pujar la tarda del diumenge al càmping a fer una solitària a aquesta via històrica

Si no tens al·lèrgia als “mercaders que envaeixen el temple”, em va agradar com a activitat en solitari i crec que per a qui gaudeixi el 6b (cara nord), es una bona via, ja que enllaça plaques força mantingudetes en aquest grau.

Els spits dels tres primers llargs ja estan vellets, la xapa tak encara aguanta, però el cargol es una incògnita. Mas amunt ja està amb parabolts, cada cop mes aprop.

Tot el contrari dels totxos de la dreta: vaig fer el 6c+, i vaig flipar amb la “mala llet” de la ubicació de les xapes, aquí si que valdria la pena un reequipament, realment son molt bons.




topo de l'antiga onaclimb, ara www.lanochedelloro.com


3 comentaris:

Mohawk ha dit...

Olé! Recuperant clàssics!!! Què tal la roca dels L4 i L5?

Així pel que dius no val la pena la visita als petits totxos de la dreta (Infantil, Techo i l'altre que no recordo el nom...), jo hi volia passar demà, je, je, je...

A tibar-li crack!

TRanki ha dit...

Bow mohawk

Si no m'equivoco en PIJU fa referncia a un 6c+ i un 7a+ a la dreta d ela via. Són GUAPUS però una mica "hard" en quant a seguros, lluny potser ( mñes qe de mal xapar)...les vies sín molt guapes, amb forats i pila i contínues...crec que el 7a+ eren spits del 10 ( fa mooooolt de temps que no vai pel càmping).

Bow si vols trepar dos mites dels bons aneu a la pedra d'esparraguera, A la dreta de l'esperó del místic,després de un sobri i curt 1er llarg de 6a tonto tens els 7a+'s que apareixen en l'article del desnivel "lanzamientos" ( no els deien DYNOS) encara hehehe...amb fotos del rubio i el Salva emprant aquesta "novesosa" aleshores tècnica...un clàssic!!!

Les vies són estil que t'agrada a tu, curtes, contindents, bona roca i tal.-...els seguros són spits del 10 crec, i el tema és que les vies són BONES i de roca gris guapa...si no us convenç el menú del PIJU segurq ue el que et dic et mola...vanaflipaaaaaaaaaaaaa!

Piju ha dit...

Hola Gran Jefe Mohawk!

si, em refereixo als totxos que hi ha just a la dreta de la via del Gastón, que complementen el Pilar Bonati. Son molt bones i llargues per ser a Vagos, però com diu el Tranki, els espits estan molt mal posats, sobretot a la part de baix, mes punyetera...xapatges raros i un tram de picar reprisa...El 6c nomes te un spit nou i on està posat no serveix de massa. EL 7a+ en te algún mes, però casi tota amb spits M8 vells.
Sempre les pot montar des de la R2 de la Gastón i fora problemes!
(jo vaig fer-li top rope solitari)

Tranki, ja tenia pensat catar els de la Esparraguera...el que passa es que fins entrada la tarda tenen solana, crec...a veurer si trobo el moment.