dijous, de novembre 03, 2011

Integral 20 d'Octubre: Postmortem+Tudiguembu free

Dissabte el Montsec es va llevar tot mullat, amb el Ganxets busquem la dosi de tàpia, però calia una paret que sequés ràpid... ens decidim a repetir aquest “invent” del amics Sam i Pastes:

http://pastesdepedra-pastes.blogspot.com/2011/10/integral-20d0ctubre-roca-regina.html#comments




La decisió es encertada, les plaques de Regina sequen ràpid i sense rastre de xorreres...


La Postmortem feia tant que la vaig fer (ens fem vells!) que no recordava rés...i déu n’hi do, aquí no regalen: és una línia equipada per dalt típica de l’època...algun tram rebuscat i xapes mal ubicades, alternats amb trams realment bons i curiosos, graus collats i spits envellits...o sigui que cal apretar...així i tot hem caic al crux...el rotpunkt a pendre pel sac!

L’enlllaç obert pel Sam i el Josep està molt ben trobat, sense expansions i directe de R a R, però mola anar posant peces, no fos cas que es trenqués alguna cosa, li posen 6a, però és dels "clàssics"... cal mirar-s’ho amb calma!

La Tudiguembu encara està bruta i gens tocada, vam tenir un parell de voladetes al trencar-se cantos, per sort està mooolt equipada.
Els graus colladets.
El 7a anant recte té pinta de molt dur, per l’esquerra, surtin-se de la línia de xapes, es fa be, però no pots xapar l’spit directament, només la baga que penja i d’aquí cal fer una excursioneta, mola posar un friend abans de tornar a la línia de xapes.

Per dalt algun 6b surt dur, per acabar be la festa.

En definitiva, combinació de dues vies irregulars, interessant per apretar i fer metres, imprescindible si et col.leccionista de Regina, però no recomanable a qualsevol.


Porteu aliens groc, vermell, carbassa i lila per anar tranquils, no es una via freeky!



Vam fer la baixada que porta de nou cap al Torrent del Bosc i ens va semblar més còmode i potser una mica més ràpida: del cim baixar lleugerament cap al oest per un camí molt marcat fins un trencall on hi ha un cartell de medi ambient que marca Torrent del Pont cap a l’esquerra, en baixada fins al riu, el creuem i fem un parell de pujades fortes fins devallar ja cap a la carretera. Ideal per combinar amb la zona d’esportiva....si queda pila!