dimarts, de febrer 23, 2010

CORRECCIONS VERMELL FEBRER 2010


Algún apunt mes sobre la zona mes "es-productiva" de Montse-Sud:




Basant-me amb la topo d’onaclimb, informar que falta una llastra sencera amb tres vies, que es troba just a l’esquerra de la Sidonie (nº 11) i a la dreta de nº 9b (un bombo amb vies curtes)




Adjunto dibuix aprox. modificant la topo d'onaclimb:










De moment només he fet la de la dreta (9III), un esperó desplomat d’uns 20m, molt bona, amb canto, física, amb entrada inicial burra per pujar-se sobre una reprisa. Me la van cantar de 7a+/b i jo la deixaria millor de 7b (encara que em va semblar bastant assequible al 2on intent surt dura a vista). Amb químics.




La de l’esquerra (9II), m'informen (veure comentaris d'aquest mateix post) que es la ms difícil del trio, 7b+/c o 7c, almb algún repicat i sikat, però maca, i la de mes a l’esquerra del tot (9I) em van dir que era 7b+/c, però falta contrastar-ho, la provaré aviat, ja piaré.




Mes cosetes:


Movent-nos mes cap a la dreta, la marcada de (14b), al llistat no te grau. Per mi es un 7a/+ de bloc, no es dura, però te una secció jeroglífica que a vista es molt rara i em va costar 2 pegues. Tot i això, val la pena. (parabolts)





La (14a) he vist que ja està acabada però no l’he feta. Hem van advertir que encara es trencava bastant i al mig se li veuen unes excursions amb caiguda lletja. (parabolts). Ara m'informen (veure comentaris a aquest mateix post) que es 7b...l'haurem de fer!


nota: encadenada al 2011, a vista es malparida, els parabolts no marquen la línia correcta i els xapatges tenen "susto"...si no surt a vista (com a mi) es recomanable montar-la per la via de la dreta i controlar-la be, llavors surt un "pegue disfruton" que no passa de 7a




Salut i Rotpunkts!

9 comentaris:

RUMBA TEAM ha dit...

Ei piju, bona feina! a mi ja feia temps que no em quadrava el tema, fa temps vaig fer la de l'esquerra de sidonie (entrada bloc, repison, una mica de diedret a pillar uns laterals invertits? pas llarguillo a una patata gran? o forat? i arribada a r finilla no? es aquesta? també em va costar 2 pegues!! ja m'estranyava que fos la 9b! un grau per a mi encara molt preuat! a la veina sidonie després de tres pegues vaig volar a l'ultima xapa!! un sector realmet amb vies bones!
Salut i gràcies

Piju ha dit...

que tal Rumba!

si, es aquesta mateixa que descrius...tu que li poses, 7a+ o 7b?

Si, la Sidonie també em va donar feina, 3 pegues i en el últim, també casi em caic al final...que cabrona!, em va agradar tant que fins i tot li vaig dedicar post.

Marieta ha dit...

anava a dir el mateix que en Rumba. A mi la 9b em va sortir al 2n. Crec que és 7a+.
:)

Piju ha dit...

Ei Marieta,

Gràcies x la info... afegeixo la teva correcció a la meva ressenya
(que ja sembla l’estatut quan surti del TC...)
Jo no t’ho puc confirmar, d’aquest bombo just em falten la 9a i la 9b.
Per cert, ara que parlem d’aquesta part, crec recordar que la segona part de la 9 es comuna amb la 9a

Marieta ha dit...

bueno, no em facis gaire cas, que ,pot ser, la que et dic és la mateixa que comenteu vosaltres... De totes formes, sincerament, jo no recordo cap altre via més a la dreta en aquest bombo -pot ser m'equivoco- i per mi la via 9b és un 7a+.
En qualsevol cas i resumint, la que jo dic respón a la descripció d'en Rumba i com que no en recordo cap més de via cap a la dreta suposo que ha de ser la 9b. Ja direu...

Piju ha dit...

ok, llavors parlem de la 9III del meu dibuix.
Suposo que si, que al segon pegue es pot deixar en 7a+.
Jo, per deformació professional, tinc tendència a graduar a vista...
La 9b es un altre via, al bombo de la esquerra.
A veure si la faig aviat i ja us diré

Anònim ha dit...

Bones, pel que conec la 9II és la més dificil d'aquell grup de 3 vies. Ronda el 7c o 7b+/c. És bonica tot i que amb la llastima d'algun forat una mica repicat i alguna sika. Fa uns 3 anys que les vaig fer i no tinc la memòria molt present pel que fa al grau.
La 14a es força exigent en general. Equipada una mica extranya la panxeta de la part inicial, cal tenir-hi cura. Més amunt allunyen els seguros però quan trobes la manera no és tant. Un bon 7b aproximadament.
TATI

Piju ha dit...

Gràcies x la info Tati!

ara arreglo el post amb aquestes noves dades

RUMBA TEAM ha dit...

ei doncs nose! jo la recordo dura a vista com tu dius. i si que em sembla un 7b, ara que un cop es fasi més i li fotin cleques per un tubo (bastant de moda ultimament) pot ser també un 7a+. en fin les dues coses per ami em sembla bé! Salut