dimarts, d’abril 27, 2010

Maldita Sea Mi Suerte. ROCA REGINA

Aquesta es la frase que vull sentir dir al Maurinho demà a la nit, quan acabi el partit…i també es el viot d’esportiva equipat pel Luchy, Brascó i Cia. a Roca Regina que vam repetir diumenge amb el Paco.




www.lanochedelloro.com

Sense entrar en consideracions ètiques, que ens allargarien massa, la via està allà i val la pena fer-la, s’ha de reconèixer que vam disfrutar bastant.


En general totes les tirades son bones i alguna... molt bona.


L’únic que hem va agobiar una mica es que en vàries tirades ha canviat la dificultat, suposo que es perquè han anat petant coses:


- Així el 6c del segon llarg ara es 7a... ja mola!, mes mantinguda!


- El 7b del 4t llarg, després de superar una difícil primera placa, penses que ja es fet el pas, doncs ve un altre tram completament llis i ens vam haver de penjar, no quadra amb la resta de via.


- El 7a+ de la setena tirada també es "marciano" i tampoc quadra amb altres tirades.

Aquestes dues fan rabia, perqué vas apretant com un cabró per encadenar i s'et queda cara de tonto quan veus que no hi ha per on agafar-ho!


Pel que fa als cruxs del 7c+ (ja el van batejar com a "alien") i del 7b+, no puc valorar-los, em van semblar molt durs i també ens vam penjar sense miraments, venia tempesta i es tractava de sortir ràpid.


La resta de via ben graduada, sense regalar.


Al final vaig encadenar tirades fins a 7b i hem van caldre uns 10 pasos d’A0 en total, per sortir amb un horari de 6h30’.


La via comença just a la dreta de la Galí, (no confondre amb el parabolts de la reequipada Pere Camins)





LL6



LL9


LL10

En definitiva: molt bona via per apretar fort en paret, ben mantinguda fins dalt, algun tram trencat on cal escalar amb carinyo, però sense passar res de nervis, sempre perfectament equipada.




5 comentaris:

marc ha dit...

Felicitats per la via. Aquesta es una de tantes que tenim pendents...
No feia molta calda? Diumenge naltros erem al Peladet i a l' ombra bé, pero al sol....
salut

TR ha dit...

Hola PIju

FA MOLTS anys li vam fer un parell de pgues, treballant llargs i sortint i entrant per la feixa quan va caler...

Havia fet la BABY BOOM en el seu dia i la veritat es que els trams "durs" de la maldita vorejaven el 8è, a sobre no només en dificultat PURA sinó perquè té una continuïtat excepcionalq ue tampoc tenen vies com la DEL DAVID i la seva VEÏNA al PEDRA...

VAm encadenar aïlladament el 7c+ i el 7b+, però el rotpunkt integral se'm va apereixer físicament i psicològicament galactic per la continuïtat, les pells i els peus...només per "desxifrar" aquests dos llrgs ja vam estar un finde ni ni tant sols vam encadenar la via sencera.

LA següent visita vam encadenar aquests llargs però en canvi als de dalt vam pillar, desmotivats...a sobre aleshores ( no sé com estarà ara) moltes preses teníen una molseta negra que feia que alguns movints calgués netejar prèviament...i era una època en que ningú portava raspall a la bossa de magnesi i això de les cleques enacar tampoc estava popularitzat!!!

Allà es va quedar i allà està...

CREC que és una de les vies d'esportiva més bones el país, però infravalorada pels forts i sobrevalorada pels qui la podríen treballar.

Salut i a fotra-li pegue que fijo que us pot sortir, é una via de "quimica" més que "física"...i a pesarq ue les assegurances estan molt correctes quan caus no és per força sinó per patinades o perquè no t'aguanten els dits...quan fa fred en fa massa i si pica el sol sembla que tot rellisqui...UN VION VAJA!!!

En quant a la ètica...home, no trepitja res i la veritat es que a qualsevol lloc de europa et trobes amb vions semblants, que són mundialment reconeguts i que conviuen perfectament amb vies d'altres stils sempre que no les parasitin o modifiquin...aquest no és el cas!!

NOMËS pER VELLS GUERRERS, les del RATIKÓN, moltes de AUSTRIA i SUISSA....exposicions apart l'esportiva en paret també mereix tenir un espai no?

Salut bows! No recordo massa resperò si necessiteu un flash fes un toc i si em refresques igual trec algun trick de la memòria RAM!!! ( hi havia algun tema de rodejar i molts canvis de mans i peus que feien possible seccions que semblaven llises..

apretaaaaaar!!!!

Piju ha dit...

Si ja vaig veure la piada vostra, felicitats també!

Va fer força calor, però suportable, a dalt corria una mica d’airet. La estratègia era entrar d’hora i com que s’havia de tapar al migdia, escalar sense massa sol. El risc era pillar pluja…però a regina es fàcil abandonar..per això la vam triar, de fet anàvem cap a Montrebei...al finar no es va tapar fins al mateix moment de ploure, però ja erem dalt...
Crec que ara ja no es podrà fer mes, caldrà esperar a la tardo.

Piju ha dit...

Ei Tranki,

Felicitats per l’encadenament d’aquestes tirades!

Uff,!!! A mi em falta nivell i motivació...a part dels dos durs, on caldria raspatllar i treballar-ho molt, crec que el els altres dos que comento, el 7b i el 7a+ ha petat algo i han quedat modificats...no se, no hem van quadrar...

TR ha dit...

Cuanta roca i jo que vell i enfeinat..casumdena...

Salut bow