divendres, de febrer 29, 2008

Nova guia de Taghia

Com ja avançava el blog del Luichy, la guia d’escalada al Taghia acaba de sortir del forn i ja li he fet una bona repassada...



http://www.remi-thivel.com


D’entrada s’agraeixen les dimensions reduïdes i el poc pes, vaja que es pot pujar a la paret.
Les topos estan en croquis dibuixats a l’estil del Ravier: bons dibuixos però sense entrar en grans detalls, just el mes significatiu de cada llarg.


No millora massa les ressenyes originals que podeu trobar a l'excel.lent dossier d’onaclimb (si l’original era poc detallat, a la guia també). .
La diferencia es que en un mateix croquis surten les vies veïnes i ajuda a aclarir-te i totes les línies estan marcades sobre foto panoràmica, bàsic per localitzar els peus de via.
Li falla el mapa general, bastant reduït i pobre. Per complementar-ho, al dossier d'onaclimb hi ha uns minicroquis sectorials molt útils.
Per últim hi ha concisos comentaris que, coneixent el bon gust de l’autor, poden ajudar a decidir-te per fer o no la via.

Ah, està en francès...així practiquem pel viatge.

En conclusió: val la pena per qui hi vulgui anar.


Val 25 eur que cal pagar per transferència bancària. cravier@club-internet.fr

Per cert, nosaltres hi anem el 23 de maig, de moment som només dos. Si alguna altre cordada li interessa, podem compartir taxi fins a Zaouia, que val una pasta.

2 comentaris:

Isidre Escorihuela ha dit...

Bones Piju,
Jo tambè m'he pillat la guia del Ravier...Quantes vies !!!! Tot i així ja tinc triades cinc vies entre la guia i onaclimb...Nosaltres marxem el 26 d'abril fins el 5 de maig...Ja ho saveu, som una bona colla però si algú més s'anima ja ho sap...Escalem set dies...Si la pell aguanta, que m'han dit que has de portar un bon callo fet!!!!
Salut i a tibar

Piju ha dit...

Bones Isidre,

doncs llàstima que no coïncidim. Ja et demanaré informació, a veure com està tot per allà.
vas ala guite del Yousef?