dijous, de gener 22, 2009

Clot de la Mònica: Clean Is-good (Harry el Sucio+Ejecutor)

Les vies del recordat “Teixi” mai et deixen indiferent, pel que ja tocava una visita a aquest sectoret on hi va obrir algunes fissures que va deixar desequipades, una bona pràctica que caldria fomentar mes al nostre país.

Últimament també hi han equipat totxos de tot grau, entre ells dos 7b’s:
http://www.onaclimb.com/montsecroq/montsesud.htm

...o sigui que ja tenim l’excusa per una de les nostres “lunch sessions” amb els Pastes: poc temps o sigui que anem per feina a fer el mes dur del sector:


Fisures clean (Harry el Sucio):

-DIMENSIO LLASTRA. 6b+, 25m: Inici en fissura guapa i ben protegible però curta i amb un tram una mica trencat, continua per placa de categoria “qutre” equipada amb seguros una mica allunyats. Només recomanable per escalfar. 3 o 4 friends mitjans , el nº 3 no cal.




-DIMISSIO IMPOSSIBLE. 6c, 25m: Inici bo i contundent per anar tombant després . Totalment desequipada. Roca a estudiar. Alien groc i vermell i friends fins el 4 i tres cordinos per sabines.



- DIAGONAL EMOTION. 6c+, 33m. Aquesta si que val la pena!. Inici preciós de placa totxera amb tres parabolts i segueix una llarga fissura de flanqueig amb algun pas curiós. Pot entrar tot el joc de micros i friends fins el 3, segons el morro que hi posem, ja que hi ha algun pont de roca i un parabolt al mig.



A continuació els dos 7b’s equipats, d’uns 15m (Harry el Ejecutor)

- 7b de l’esquerra: A vista no entenem res, gens tocat, vàries opcions i cap bona...a mi em sembla marciano pel grau que li donen i tirant a lleig.

- 7b de la dreta: Tampoc surt i també es veu dura per ser 7b, però te molt mes color que l’anterior, amb bidits seqüencials. Primera xapa perfectament ubicada per fer-te molt de mal si falles. No hi ha temps per un segon pegue.

En definitiva: Interessant sector pels qutre-coleccionistes de fissures i/o esportius antisocials de vies raretes.

11 comentaris:

Marieta ha dit...

...friso per anar-hi...quan embogeixi

;)

Piju ha dit...

Millor espera’t...que amb aquest post hi hauran cues...
;-)

Ramon Maeso ha dit...

pos a mi si m'ha motivat, una miqueta he,

vies cutres q no fa gairebé ningú, m'encanta!

haure d començar a practicar aquestes sortides expre´s.

salut malparits

Piju ha dit...

Ramon, no esperava menys d'un "free-ak" com tu!

Anònim ha dit...

Hey PIju...

Si et mola el rotllo et passo una proposta bastant interessant del rotllo "clean" i d'un grau similar...

A la dreta de EN BOCA CERRADA NO ENTRAN MOSCAS hi ha una fissura que puja paral.lela a la "busca brega", empalmes amb la fissu de busca brega, i la mateixa busca brega en la part NO FISSURADA compta amb forats BRUTALS per posar catxarros a cañón...la part exposada és la entrada a R a no serq ue tornis cap a la cadena de la via de la esquerra, o colloquis alguna cosa en algun lloc al final, per superar el microdesplomet ( un pas de 6a o 6a+ que assajat es fa a piñón però amb els seguros bastant avall)...

Ideal LUNCH SESSION!!!!, també, si no vols anar a muerte es pot mirar xapant els bolts i anant precolocant els trastos que queden molt bé...i decidir si al final xapes o no el darrer bolt...surt 7b de pila, a mi em va molar moltíssim, una manera diferent de pujar algunes vies de xapes i demostrar-te que res és totalment veritat ni res és totalment mentida...

JOc complert de friends i tascons, els mitjans-petits repetits, i algun tascó petit..també algun numero mig pels forats del terç superior. DISCULPA'M la inconcreció..jo treballo amb un grapat de trastos vells de la DMM i un joc cutre de tascons faders, i no tinc ni fava de aliens, colors i o.o's, o tricampsonthefly...;P

Piju ha dit...

Ei Tranki!
Molt bona, aquestes històries les has de publicar!
Doncs es veu molt interessant, ja conec aquest pany de paret, almenys allà la roca es excel.lent.
Ja m’ho estudiaré per fer una combinada “clean” al Vermell, amb algunes del sector de l’Ultravox.

TRanki ha dit...

Iep bow.

A l'ULTRAVOX hi ha la fissura "el nido del cuco" LL1 6c ( a mi no em sembla 6a ni de conya!) LL2: 6c+ ( el 7a tampoc l'hi veig..encara que fa més por i apretes més perquè és més de pila...el vaig PREEQUIPAR).

Pujant la bavaresa a la esquerra de la SESSIÓ ( 6a+, hi ha un parell de spits obviables), hi ha un segon llarg on hi penja una baga cutre...és factible encara que la roca es va podrint...surt 6c+( vaih fer toprope)..no és molt nteressant.

LA GUINDA? VOLS "EL PROJECT"??? .....

EKOLOGICA...un SEPARATE REALITY a lo MONTSERRATINO...embena't els punys i un grapat de friends gordos...7c a 8a+.no sé...

Aquest estiu vam fer ( deprés de repetir-lo 80 vegades) un 7c+ (ex 8a)molt "conegut" a CAVALLERS en HARD GRIT...fissura molt bona i segura de 7b i crux de bloc amb un encastador un parell de metres sota els peus, en un monodit massa Kumba i un altre (segona corda) rotllo parabolt a tres metres sota els peus a la esquerra en una fissura IMPRESENTABLE ( oju"rampa-paret" a sota a l'esquerra una mica txunga...la sortida és més vidilla i en una regleta hiperfranca dos gantxos amb dissipadora...

Un trip..encara que en aquesta via a l'Agost hi "escalfava", suposoq ue això del HARD GRIT n señ si ho proven tant...

TRanki ha dit...

Perdona, en la via de 7c+/8a la fissura on pose es darrer micro bo és ILEGAL, no IMPRESENTABLE...hehehe...no calen més pistes...

Piju ha dit...

Hostia, Ja tenim la XINCARRO’S SEPARATE REALITY!!! Molt bona!
S’ha encadenat?
conec un cap malalt a qui li interessarà el tema! (qui ens deixa uns patalonets de leopardo?)
Hi havia un burí al principi i un al final oi?
La resta de deures es veuen molt interessants!
Mercès!

Anònim ha dit...

hehehe,

recordo un primer llarg una mica guarrillu, de roca roja i V+. reunió sota el sostre ( algun burilillo)...el buril a l'inici no recordo...si un JA A LA SORTIDA del pas..feia iuiu...VAig posar "cebes" hexcèntrics gordos...i friens "AMIGOS DEL GALAYAR"..imagina't. Els passos sortíen en lliure, provar-la en tosrop impossible ( l'assegurador havia de baixar al terra)...sortida de la fissu brutota...amb una mica de paciència i "marqueting" i igual un raspall per la sortida pot quedar un VION.

Vaig deixar-la de PRIMER amb un repòs...potser traient o allunyant una de les darreres assegurances el pas es feia MOLT MËS assequible...(total mig metre més de caiguda...ara ho penso i es que sóc un pallús..hehehe).

mmmmmmmmmm...me n'estant venint ansies...ja diràs bow...si no trobes partner avisa que ara mateix molaria JA provar....

Pd: Mola embenar-se una mà ( joer no recoirdo quina,crec que era la esquerra...amb la dreta a dalt hi havia un pas de presa i l'esparadrap em molestava...

Piju ha dit...

el primer dia que tingui un forat et dono un toc!

salut bow!