dimarts, de març 03, 2009

ULTRA-VOX- POPULI

Ja es al sac la preciositat ULTRAVOX –allargada- del Vermell.

7c com diu l’autor?

7b+ tal i estava abans d'allargar-la?

Tan fa, es un monument i punt...


Vàries caigudes a la segona xapa, 3 pegues fins dalt i temperatura ben fresca per finalment poder aguantar-me dels cantells inicials...la resta 35m de somni fins i tot “humit” (el forat de la xorrera estava ple d’aigua!!!)

La de la seva dreta, la nova VOX POPULI ens ha sortit fins a la primera cadena (7a+/b difícil a vista), però per sobre d'aquesta em vaig caure en al pujar-me sobre el sostre final i amb les presses habituals no vaig poder mirar-m’ho.

Algú sap el grau de tota aquesta via encadenada fins dalt?

Mercès!

Nota del 01/2010:
Segon intent a la Vox Populi...rotpunkt al primer llarg, aquest any molt marcat (7a+/b) i torno a caure al segon llarg (també molt marcat), morfològic, per mi 7c.

10 comentaris:

luichy ha dit...

Lo que yo tengo anotado:
-Ultravox 7c 35 mts.
-Vox populi 7b 30 mts. + 5 mts. del largo del techo ¿?
Nos quedamos igual.
De Ultravox, recomendable el ha, ha, ha. De este grupo salió John Foxx, que publicó The garden una obra imprescindible si te va el rollo de la new wave.

Fernando ha dit...

Felicidades por el encadene.
Sólo apuntar que hay gente a la que no le ha gustado la desaparición de la R1 de la Ultravox (hablo de oidas). Yo tampoco lo entiendo mucho pues entiendo que era algo institucionalizado.

Salu2

Marc Vilaplana Traveria ha dit...

Enhorabona!! ara pla que em fan por les teves vies!!!! Un dia la vaig provar i vaig baixar a la tercera xapa, la veritat es que era al final del dia pero... collons em va sembla una cosa dificilissima!!!!!
Ja em puc posar les piles per la Radical Lliure!!!

Vagi be!!!!

Piju ha dit...

Hola Luichy,
En la Ultravox, el tramo alargado no le sube un plus, pero parece que se rompió un canto en la segunda xapa y los 8 primeros metros salen duros, arriba si te despistas te puedes caer en varios pasos. Yo creo que si que es 7c.
A ver si me entero de como queda la Vox Populi hasta arriba.
Uff!, para mi los 80 pasaron de largo musicalmente...

Hola Fernando, yo creo que si hay posibilidad, es bonito y queda una dificultad homogénea, vale la pena alargar las vías, al menos hasta los 35m “standard”, en este caso Tati acertó. Dejar la cadena inferior en medio de esa placa tan bonita quedaría bastante feo. Los químicos muy bien puestos y discretos.

Gràcies Marc, si, les tres primeres xapes son dures, molt seqüencial i un pel sobadet, mola temperatura fresca. La resta es mes de puteria montserratina, a vista pots caure en varis trams, cal estudiar-la una miqueta. Casi sempre està marcada, però ull, també tenen magnesi les trampes...

TRanki ha dit...

Hola Piju,

JO la vaig fer fa anys...45 minuts interminables. Vam entrar per la entrada "facil" de la equerra ( la del 6c)...i vaig arribar a dalt de tot, amb els peus en una repiseta com molt plana...i crec que encara no feia els 35! HI havia un crux passada una PRIMERA REUNIÓ ( 7a+ el Ll1, dels durs)...en una mena de slab vertical de una o dues xapes...vaig sortir de mircle...la resta aguantar fins al R...GENIAL.

A la següent la vaig fer entrant recte, una xapa, monodit i pas burríssim, i de seguida empalmes amb la entrada de la esquerra...un aleje, repòs bonissim, pas burro, R1, i crux sobre el bombet...li donàvem 7a+ per la esquerra fins R1, 7b recte fins R1 i 7b/c recte i fins R2.

NO entenc com hi havia espai per allargar la via, em semblava que acabava en rampa facil...

AQUESTS DE MANRESA tenen la mà trencada en obrir vies...

FELICITATS PER l'ENCADENE!!!

Piju ha dit...

Ei, Tranki!
Ja et dic que l’allargament no es significatiu, ni pel que fa a la qualitat, que ja era insuperable, ni pel que fa al grau. Ara t’has de pujar a la reprisa final i encara fer 4 passos en una petita placa sense canto definit, aguantar-te de peus una mica precaris i xapar la R... vaja que et podries caure després de 35m, ja, ja, ja!!!
El reequipament si que li ha pujat un plus a la qualitat...ha quedat genial!

A veure si algún des teus contactes et canten el grau de la VOX POPULI fins dalt, que m’interessa molt!

Anònim ha dit...

El grau que es dona usualment es:Ultrabox 7bsup, Vox Populi 7b fins primera reunió i 7c fins la segona (esta encadenada i fins i tot a vista).
Joan

Piju ha dit...

Bones Joan,

gràcies per la info!!!

Anònim ha dit...

Hola Piju. Vaig reequipar la Ultravox farà uns 3 anys, ara arriba a les herbes del cim i amb aquests 5 metres extres i l'adreçament d'algun seguro ha quedat més acabada. Al tornar-la a escalar em va semblar prou dura i exigent. Per passar l'antiga R2 ara té un passet que abans ja t'agafaves a la R. Parlant de graus em va semblar que fa anys es pagaven més cars els números o potser que estavem més acostumats a aquell tipus d'escalada i la meva sensació va ser que 7c li podia escaure.
La reunió intermitja ja no tenia molt sentit perqué ara ja anem amb cordes llargues i no amb 60's com quan la vaig equipar. La intenció de que existis aquella R1 era per poder baixar perquè no arribaven les cordes però el sentit de la via sempre ha estat escalar-la fins a dalt i allà no hi havia cap tipus de repòs natural o repisa que partís en dues parts la via.

Pel que fa a la Vox Populi la vaig equipar després de lo de la Ultravox i vam proposar 7b fins la R1 i 7c passar el sostret i R2. La 2a part va ser encadenada per primer cop i a vista pel Salva Gonzalez..., jo el trobo un un pas molt dificil i cabrò on és facil de bolcar. Quin Lolo el Salva! És molt interessant que aquesta via es vagi fent perqué hi ha tendència a que els forats s'omplin de terra quan plou perquè fa una semi-canal i baixa l'aigua per allà. Atenció també que a vegades les cabres creuen per la feixa superior i hi ha risc de que baixi alguna pedra.
Bones escalades a tots!
TATI

Piju ha dit...

Hola Tati,

Gràcies per la info i felicitats, va valdre la pena la feina, la Ultravox, ha quedat una meravella, els xapatges milimetrics, amb alegria però sense perill i els quimics molt dissimuladets.

A veure si no apreta molt la calor i tornem a la Vox Populi per encadenar-la i me’n porto la parelleta.
Fins la primera cadena hi he vist penya sovint, es repeteix força.
Ara que dius això del Salva, el pas de sortida del sostret em va recordar molt la Colònia Puig...

Salut i rotpunkts!