dilluns, de desembre 13, 2010

Cienfuens, Totem va!

Via molt bona, per disfrutar a tope.

Amb el Paco la treiem a vista

El primer llarg s’acosta mes al 7a, ja que un cantell del crux s’està trencant i cal rebotar-lo.

El 7a/b ens va semblar 6c+ màxim, o 7a empalmant LL5+LL6.

Joc aliens complert i friends fins 3.5, no cal repetir, tascons prescindibles.

La intenció era fer després la Licantropunkt, però perdem molt temps als ràpels: m'equivoco escollint un ràpel directe que resulta massa desplomat, després rapelem de la R6 on sen's enganxa la corda... Al final hem arreglat la R del cim amb baguetes i un maillón per poder rapelar-la sense ennganxades, però es recomenable portar baguetilles per reforçar la resta de rapels.

Ull!, escalada regulada a partir del 01.12 fins Juliol







condicions òptimes


LL1, 7a


LL5, 7a/b o millor 6c+/7a

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, felicitats per el blog.

Si aneu a IC us donc un parell de pistes.

- si no porteu 4x4 la millor zona per acampar és el Creek Pasture, ja que és el que té menys pista per accedir-hi, a més s'hi està molt bé.

- a Moab hi ha dos botigues de muntanya al carrer principal, Pagan i més al sud (direcció IC) una altra que es diu Gear Heads (al costat del City Market). En aquesta última et deixen omplir els bidons d'aigua de manera gratuita. ( a IC les campings no tenen cap servei i haureu d'anar a Moab a buscar provisions i aigua).

- Per dutxar-se a l'entrada sud de Moab hi ha The lazzy lizzard, un alberg a on et pots dutxar per un mòdic preu).


- I si plou, la biblioteca de Moab es un bon lloc per passar l'estona mirant llibres o guies, també tenen ordinadors per mirar el correu.

- La zona és també un paradís de la BTT.

Per els dies de repós hi han moltes opcions:

- canyonlands NP, el parc té dues entrades, una passat Indian Creek, és la zona the Neddles, maco per caminar, són agulles. però per mi no té compració amb Island in the Sky, una altra entrada del parc a la que s'entra passant per Moab. Hi ha un mirador a on et quedes a quadres. Paissatge infinit, sembla que estiguis veient una maqueta amb els difrents nivells que el riu colorado ha anat erosionant. Senzillament bestial.

- Arches NP. la major concentració d'arcs de pedra de l'estat. Molt bonic però per mi ni comparació amb Canyonlands.

- Mounment Valley. està al sud de IC, a Arizona. és el paissatge dels westerns de John Ford. Ara bé, el gestionen els indis navajos i està pensat per recórrel en cotxe, no pots sortir de la pista i caminar al teu aire, i menys escalar.

- Valley of the Gods, està molt a prop de Monument Valley, de fet és com una copia en petit del mateix amb una diferència, no hi ha ningú! Una pista de terra rodeja agulles sense cap rastre humà fora de restes de fogueres, un lloc màgic, especial.

- Fisher Towers, prop de Moab al nord. el trecking que va a les torres ja val la pena. I si us animeu podeu escalar la Stolen Cimeney al Ancient Art, amb el cim més fotogèncic del South West. Per les activitats que veig que fas, és un dia de repós actiu ( jo em vaig quedar sense atrevir-me a caminar per la sidewalk, la passarela que porta al'agulla final).

- Si voleu descansar de fisures (o heu de fer-ho) prop de Moab, direcció la Sal Mountains hi ha Mill Creek, un sectoret d'esportiva petit però de gran qualitat amb setens i vuitens ( a les botigues de Moab us poden indicar com anar).


IC quins records......

Si tens algun dubte logístic m'escrius un mail a jogub72@yahoo.es

salut

joan

albertganxets ha dit...

Guaita que la via també vol dir
TOT EM VA
referit a la carn i el peix...

així que benvinguts a la bissexualitat

ja ja ja

llàstima que no arribéssiu a la Likantropunk, un altra petita llamineria de la zona. Amor de madre...