dimecres, d’abril 06, 2011

INDIAN CREEK, tips to travel

Algunes anotacions que poden ser útils:

Millor època: PRIMAVERA (alguns sectors tancats per nidificació, com Catwall i Reservoir, dia mes llarg, possibles pluges o nevades, paisatge verdet i aigua als riuets per netejar, glaçades a la nit i caloreta de dia, mes forta de l’Abril en endavant,) o TARDOR (dia mes curt, mes fred a la nit, no hi ha aigua als rius, sense restriccions de nididifcació…)


Avió: Denver (a 5´30h de cotxe de Moab) te possibles vols mes barats que Las Vegas o Salt Lake

Aprofitar el viatge d'anada per aprovisionar de birres als estats veins (degut a la tradició mormona, a Utah son difícils del trobar, mes cares i/o de graduació baixa).


Una idea orientativa del set de camalots MÍNIM que cal pujar als sectors per poder fer la majoría de clàssiques imprescindibles de 5.10 i 5.11, pot ser:


1xnº4, 2xnº3.5, 6xnº3, 6xnº 2, 4xnº1, 4xnº0.75, 3xnº0.5, 2x0.4, semàfor aliens


Per qualsevol via mes especialitzada, caldrà anar ampliant el joc, com mes pogueu portar, millor. Tascons inútils.


Corda simple de 70m es sufucient per baixar-se fins i tot de les vies mes llargues (fins a 150 peus), però si en porteu dues millor, així podeu nusar-les i arribar sempre al terra i també us permetran ocasionalment fer una via de varis llargs encordats en doble


Bon preu pel material tècnic a la botiga GEARHEADS de Moab (terç final del poble, a l’esquerra, direcció Indian Creek, a costat de la 1ªbenzinera). Deixen omplir bidons buits amb aigua potable gratis...ah!, també tenen la guia nova i esparadrap!Hi han supermercats de menjar tant a Moab (1h de cotxe) com a Monticello (40 min.de cotxe), a aquest últim, també lloguer de dutxes al RV park, entrada poble a mà esquerre (5 dollars/persona)El cotxe es imprescindible per moure’s per als sectors. Ull a quedar-vos sense benzina!!!... gas station mes propera a Monticello.


WC químic (i tauló d’anuncis per contactes) a la carretera, al trencall amb el Cottonwood creek.


Una alternativa es fer un forat (útil una paleta) per cagar i cremar-hi el paper de wc i tapar-ho tot be....aquesta costum seria molt interessant de importar-la aquí!

Segons recomanen els locals, fer els focs sense utilitzar pedres i també dins un forat a la sorra i cubrir-lo de nou amb la terra al acabar. Un retall de xarxa metàlica serveix de graella per cuinar i no esteu limitats als cartutxos de gas.Pròxims posts amb selecció de les millors fotos dels diferents sectors visitats.


4 comentaris:

albertganxets ha dit...

com algú ha dit al blog del pastes, sou una colla de provocadors... d'enveja

Ja explicareu. Fa masses anys que m'ho miro amb ulls brillants

Piju ha dit...

Hola Jefe!

guarda-te'l per un viatge de relax...això són vacances de veritat!: sense aproximacions llargues ni descensos complicats, no cal penjar-se hores de la R... a mi m'ha anat molt be per descansar, je, je.

Ens veiem aviat!

TR ha dit...

fffff !!

Subscric el que diu el Gantxets...joder...fotossssss, ànsiaaaaaa!!!

Salut bow!

Bullarolas ha dit...

quina muntanya malaltissa de frieeeeeeeends!!!!!!


vagi molt bé!!