divendres, de juliol 17, 2015

Hold up mental, 200m, 7b Paret del Imbut. Verdon.

Molt bona via, de les poques amb cara oest i amb ombra de matí.
Esperit  100% verdonià : plaques tècniques amb roca sputnik per flipar i accès amb ràpels fins a mitja paret, on arranca la via…o sigui que si no puges…allà et quedes!
Realment la via no deu ser gaire obligada, però millor anar sobradet amb el 7a i així no pasar nervis i gaudir-la com es mereix.
Per si de cas, vam baixar unes exprés de més i vam montar el 7b i 3 passos del del primer 7a….tampoc va resultar ser massa ajuda , però psicològicament ens va tranquilitzar.
Graus correctes, surt tota en lliure excepte el llarg de 7b, on faig un A0 i un o dos reposos

Accès: Agafar la carretera de Les Crestes per l’entrada oest  des del pàrquing de La Palud. Al cap d’uns 5 km aparcar al mirador du Maugué. A la barana veiem inscripcions en vermell “Imbut” i sortint de la barana , sobre la roca, unes fletxes pintades que indiquen rapels “Age” i “Hold”…anem a aquests últims , caranejant sud fins trovar fites cap a la dreta que ens porten cap a l’oest,  a la part esquerra (baixant) de la paret i al ràpel (8'). A la foto de la topo indico els ràpels que s’han de fer. El primer és bastant boscós i les xapes, nomès pareixen a l'arribar a la següent instalació. Són xapes inox amb cargol de cap hexagonal.


Topo de la guia "customitzada"

L'escalada és una festa...


...que acaba be!