dilluns, d’agost 30, 2010

La Barrufets del Frare Gros i l’Ambigú.


Una dècada desprès de fer-la, Dissabte vaig tornar a aquest viot amb el Cesc, aquest cop a intentar-la amb lliure després de la restauració feta pel Kim:

Ara trobarem parabolt M10 amb plaqueta petita on hi havia els burins, que s’han retirat i algun pitó renovat i les fissures netejades. Potser algun parabolt es podria haver estalviat, ja que al costat es podria posar algún friend a caldo, però això no treu l' excel.lent feina feta)


Ara cal anar repetint-la i que tothom vagi netejant, si no, es taparan de nou les fissures. Al primer llarg ja hi havien matolls a les primeres fissures i el primer pitó tampoc es veia.


Hem surt tota en lliure excepte el crux del 7b...llàstima!, tot i poder estabilitzar-me de peus, caic al equivocar-me de regleta. Si no està marcat, a vista es un pas dur.

El 7a cal una mica de morro per encadenar, es de roca cutre, assegurat amb pitons i reforçable amb algun alien, cal moure’s be per no petar res (empotrar millor que tibar!)


Tots els llargs son molt macos. La roca es la típica del secotr i cal anar mirant-s’ho.


Material: aliens a partir del verd i camalots fins el 3. Els tascons son prescindibles

Teniu una bona piada a

http://pastesdepedra-pastes.blogspot.com/2009/09/barrufets-frares-encantats.html

D’on trec la topo, que “tunejo” una mica mes...

Jo us recomano que no empalmeu el L1 i LL2 com diu el Pastes, si es que ho voleu fer-la en lliure, el fregament i la falta de cintes us matarà.


LL2, 7b






LL3, 6c


LL5, 6c+

Ara la mala notícia:

La reestructuració econòmica s’ha carregat “El Ambigú” de R3… i amb ell, desapareix la banda sonora de la meva vida...20 anys escoltant-lo!!!

No tinc paraules …snif!!!… (fa temps ja li vaig dedicar una via en homenatge)


Ja només ens queda escoltar els últims programes

http://www.rtve.es/podcast/radio-3/el-ambigu/




9 comentaris:

Mohawk ha dit...

M'alegro que al final hi hagis pogut anar! M'ha fet gràcia que durant 3s he estat intentant recordar si a la "R3" hi havia penjat algun aparell de ràdio o similar (tipus Còsmica), ja, ja, ja... Després ja he caigut en R3 = Radio 3, ja, ja, ja... quin freekysme!!!

Per cert, dissabte vam estar a la Roca del Càmping i vam "arreglar" una mica la reunió de les dues vies de la dreta. També vaig fer la fissura de la dreta de la Top Rope, és molt bona i els spits estan bé. Així que si vols anar aprofita el cordino i el maillon nou, je, je, je...

Piju ha dit...

Bones Jefe!

A la Top Rope ja hi vaig anar a encadenar-la poc després del teu post, molt bona i si, força assequible.
També fam fer la fissura de la dreta, que em va sortir be, però hem vaig caure al entrar a R, massa calor!, encara que ja la tenia xapada amb un allargo, em vaig quedar amb la sensació de que no la vaig encadenar.
Aquesta via molaria allargar-la recta i fer una R mes amunt independent, no?

que es el que heu reequipat?

Mingo ha dit...

Tb fa 10 anys vaig fer l'Anglada, però són aquelles vies que un cop fetes penses, al menys jo ho vaig pensar, que guapa que és la via però que bé que no hauré de tornar per aquí, suposo que per lo cutre de l'equipament. Recordo que al pujar miravem la Barrufets, bufff tota en lliure, que bons que sou FELICITATS

Piju ha dit...

Hola Mingo,

El mèrit es dels primers visionaris que van alliberar-la, especialment els llargs de desplom, molt poc habituals de poder escalar a Montserrat amb un grau “assequible”.

També del Kim, per reequipar-la i donar-nos la possibilitat als demés de poder gaudir-la!

Mohawk ha dit...

No, no hem reequipat res. Simplement vam canviar els cordinos i els mosquetons de la reunió, per poder baixar en condicions, els spits/burils segueixen sent igual de cutres, je, je, je...

Si que vam parlar de reequipar les 3 vies que manquen, ja que em van sobrar xapes FEEC. Demà vaig a StBenet, a veure si quan baixi trobo al Marcel al càmping i li pregunto que n'opina de tot plegat...

A tibar-li fiera!

Piju ha dit...

ei Mohawk!
doncs mireu-vos la possibilitat d'allargar recte tant la Tope Rope com la Fissura, crec que val la pena!

TRanki ha dit...

NO hi ha mal que per bé no vingui...diuen...ara de dilluns a dijous EL SOTANO, de 5 a 6 o de 5 s 7 de la tarda...

I que no toquin els altres...

LA meva BANDA SONORA es cenbtrava els findes a les hores d'ANAR i TORNAR...amb el RIMADERO, el de cOUNTRY i, tornant ara el de PACO CLAVEL oi el de DUENDEANDO o BABEl o PACHAMAMA...i durant la stemna que no falti DISCO GRANDE ELS CONCIERTOS, SATELKITRES...joder amb la merda que hem de tragar i ens treuen aquets programes!!!


AZURRO, il pomeriggio é tropppo azurro, per me...

per cert...guai la via...quina roca bow, fa por eh?

Piju ha dit...

je, je, ...
FORZA JUAN DE PABLOS!!!

Anònim ha dit...

romani i farigola,
buit sota els peus,
camalots clinkclant,
radio 3 al cervell.
som una especie en extincio.
sergi.