dijous, d’octubre 06, 2011

Montserrat, noves vietes d'esportiva a l'ombra

Algunes vietes noves a l’ombra que la penya ha equipat últimament i hem anat encadenant:

Avellaners.
Nova via a l’esquerra (inici del passamà). Mooolt bona i llarga, desplom a bloc, diédre tipus nord i placa final brutal. Ens sembla 7b+ que altres repetidors confirmen. Ben equipada

La Piula.
Un nou 7b al sector d’ombra, la segona a la dreta de la ferrada. Placa-esperó desplomat amb dos xapatges cabrons a vista. Amb les cintes posades ja queda perfecte.

Boixar. El Fitot
Dues noves vies que complement el sector per l’esquerra. Un 6b+i un 7a/b que comparteixen cantells, potser la de l’esquerra es podria haver estalviat i la de la dreta, “Mr. Joan Tejo” quedaria més maca. No passa de 7a si es va per la línia lògica.
Estaven molt brutes, ara han millorat bastant.
Topos a www.lanochedelloro.com


Boixar. Sector Congost:
Des del fons del barranc, remuntant la canal de l’esquerra de la balma fins un replanet, creuar-lo i baixar 2 m per una corda fixa i entrem en un mini congost amb un gran bloc a sobre. En general ombra, excepte alguna escletxa al migdia i sol a les parts de dalt de les vies oest
Roca rentada, tipus càmping i les mes llargues amb placa final de forats tipus sud a dalt. Interessants, però graduació suau i sobreequipades. El sector ja està molt visitat i bastant tocat.
Les dues dures, pel nostre gust tenen el grau intercanviat: “Ni bronquitis ni hòsties” no passa de 7a i “Karate a muerte” es més dura si vas recte i no et passes a la via de la dreta, que queda massa enganxada.
El 6c+ de la banda contraria, "Mackonajui", molaria allargar-lo i fer el sotret final.
Topos a www.lanochedelloro.com

Apa, felicitats als currantes!!!

3 comentaris:

grimpacòdols ha dit...

La dels Avellaners es diu Taca-taca i en un primer moment li vam donar 7b (comparant-la amb el 7b+ que té just a la dreta, o amb la Trallan Air, també 7b+), però tampoc ve d'aquí...

Piju ha dit...

ok, si, comparant amb la de la dreta queda suau...en definitiva, molt bona!

bodhi ha dit...

"“Mr. Joan Tejo” quedaria més maca. No passa de 7a si es va per la línia lògica. "

Osties, em vaic a suicidar...

Jo lhe provat aquest matí i m'ha costat molt tan sols muntar-la (sóc de 6ens però). Hi ha un pas que no tinc collons sortint de la 3a xapa, però suposo que és on dius que comparteixen amb el 6b+ i has d'anar a l'esquerra; pel recte no se que fer.